Veelgestelde vragen over Verborgen Verlangens

Voor wie is Verborgen Verlangens?

Woont u in een van de woonzorgcentra van De Zorggroep? Bent u mantelzorger? Krijgt u thuiszorg van Groene Kruis Thuiszorg? En/of bent u lid van Groene Kruis Ledenorganisatie? Dan kunt u een wens indienen voor het project Verborgen Verlangens.

Welke wensen komen in aanmerking voor Verborgen Verlangens?

Kleine wensen die u – om wat voor reden dan ook – alleen of met hulp van uw naasten niet kunt uitvoeren, komen in aanmerking voor Verborgen Verlangens. Denk bij de grootte van wensen bijvoorbeeld aan een ijsje eten, een kookworkshop volgen, een voetbalwedstrijd live meemaken of een stad bezoeken.

Hoe kan ik een wens indienen?

U kunt een wens indienen via het aanmeldformulier op deze website.

Wat gebeurt er als ik een wens heb ingediend? 

Alle wensen komen binnen bij De Zorggroep. Door het grote aantal wensen dat we wekelijks ontvangen, kunnen we niet alle wensen (direct) in vervulling laten gaan. We maken dus een selectie uit de aanvragen. Wanneer uw wens is geselecteerd, ontvangt u van ons bericht. We gaan dan samen kijken hoe we de wens in vervulling kunnen laten gaan en wat hiervoor nodig is. Denk aan begeleiding, professionele zorg of andere faciliteiten. Wanneer uw wens niet wordt geselecteerd, ontvangt u ook geen bericht.